AutoGas - газови инжекциони
Велико Търново: 0876 994 406 Хасково: 0886 425 912

Блог

Полечна информация за автомобилния Газов инжекцион
От какво е изградена LPG системата? Независимо от генерацията, LPG системата е набор от различни елементи, които са необходими за правилното функциониране на двигателя:

Такива са най-съвременните двигатели разработени от лидерите на пазара, а най-разпространените им наименования са :FSI, TFSI, GDI, DISI, THP, SIDI, D4 ,ECOBOOST, CGI  и други

Директното впръскване на бензин е по-скоро миналото, отколкото бъдещето на автомобилната индустрия.

Газовите системи на двигателите с директно впръскване на бензина стават все по-популярни, като по този начин задвижват пазара, така че монтажниците на LPG са принудени да отговорят на търсенето и да разработят по-ефективни горивни системи.

Безопасност на вашия автомобил е безопасноста на вашето семейство. Инсталирайте газовата система само в сервиз, който е специализиран в монтажа на газовите горивни системи!

Първите газови системи бяха като всяко младо поколение: те донесоха иновации, динамика и някакъв елемент на непредсказуемост. Днес имаме все повече познания в областта.

Безопасни ли са газовите инсталации? Специалисти, сред които такива от портала gazeo.pl и AC S.A. проведоха краш-тест с два LPG-захранвани автомобила в Института по Автомобилна индустрия. По време на теста и двете превозни средства бяха стартирани и работещи на LPG.

Във връзка с притесненията на хората изпозващи автомобили с газови уредби около проверките на КАТ към 18.02.2020г.