AutoGas - газови инжекциони
Велико Търново: 0876 994 406 Хасково: 0886 425 912

Автогаз - само предимства


Автогаз - само предимства
Пестене                                                                                                                                                                                                                                                             разлика между цената на бензина и газта
 
Спестяванията от гледна точка на разходите за гориво могат да достигнат до 40% идвайки от разликата между цените на горивата (между газ - бензин, газ - дизел) и постоянното подобряване на производителността на елементите на системата.
 
Скъпо ли е закупуването на системата?
Дали грешите! Ако приемем, че:
 

  • цената на бензина е два пъти по-висока от цената на газта(А95-2,24лв;автогаз-1,01лв.)
  •  ако автомобилът използва 10 литра бензин и 15 литра газ на всеки 100 километра
  • месечното разстояние, изминато от колата е 3,000км.
  • цената на системата, с инсталация, е 1,200 лв.
 
Разходите за инсталация се отплащат след няколко  месеца. Месечните спестявания, които ще имате, ако шофирате на газ, ще надхвърлят 219лв. За една година това дава обща сума от близо 2628лв.
 
 
 
 
втечнен нефтен газДа отидем по-далеч
 
Два резервоара с гориво са необходими да бъде изминато по-голямо разстояние, без да е необходимо повторно пълнене.
 
Това ви дава по-голям комфорт при пътуване.
 
Дали местоположението на газстанциите е проблем?
 
В момента картата на  газстанциите в България и в Европа е не до там непълна; напротив, броят на газстанциите постоянно нараства.
Полезни са картите на газстанциите, които са достъпни в интернет. Препоръчваме безплатното приложение STAG, което ще Ви покаже пътя до нас.
 
 
 Екологичен
 
Да бъдем екологично чисти Продуктите на изгаряне на газ намаляват въздействието върху околната среда. Някои от вредните вещества, получени от изгарянето на бензина, не съществуват в процеса на изгаряне на газ (например бензол, олово и сулфатни съединения).
 
Знаете ли че…
 
Една кола с дизелово гориво произвежда същото количество NOx, както повече от 20 коли, използващи газ. Емисиите на прахови частици от автомобили, движещи се  на газ в градски условия, също са по-ниски от минимално измеримото ниво.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
иновативни решения за авто газови уредбиИновативни решения
 
Процесът на проектиране и производство се осъществява в условия, които отговарят на най-високите стандарти. Лабораторията и цеха на Центъра за изследвания и развитие на компанията контролират качеството на продуктите.
 
Как можем да сме толкова сигурни, че системата ще работи правилно?
 
Сигурни сме, че системата ще работи правилно, защото всеки елемент на системата се проверява щателно и се контролира на всеки етап от производството. В допълнение, препоръчителната инсталация в STAG Authorized Service Point гарантира професионален монтаж, който ще осигури комфорт при използване. За да контролираме изцяло износването на елементите, провеждаме тестове, по време на които проверяваме и наблюдаваме работата на системата, която се използва за разстояния дори над 100 000 км.
 
 
 
 
 
 
 
 
гаранция за качество на газовите инжекциониГаранция за безопасност
 
Безопасното използване на газовата система е гарантирано от няколко от елемента, които взаимодействат помежду си, с професионалната му инсталация и настройка.
 
Безопасна ли е LPG системата?
 
Компонентите на газовите инжекциони, представени от нас, са изпитани напълно. Изследванията, които дадоха положителни резултати, бяха проведени в Силезийския технологичен университет. Системите на LPG са считани за абсолютно безопасни за употреба и са получили необходимите одобрения.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Инсталацията на системата практически е възможна във всяка кола
експлоатация на агу
Възможност за монтаж на системата практически във всяка кола и услуги по поддръжка, предлагани в цялата страна (STAG Authorized Service Points).
 
От какво е изградена LPG системата?
 
Независимо от генерацията, LPG системата е набор от различни елементи, които са необходими за правилното функциониране на двигателя:
 
  • Комплект от елементи, монтирани в камерата на двигателя,
  • Устройства за съхранение на газ - резервоар с фитинги.
Правилното функциониране на LPG системата е гарантирано от закупуването на цялостна система от един производител и инсталирането му в оторизирания сервизен център, което е напълно гарантирано от марката STAG.