AutoGas - газови инжекциони
Велико Търново: 0876 994 406 Хасково: 0886 425 912

Газови уредби за коли Lovato


газова уредба

Ако сте решили да монтирате газова уредба на вашия автомобил, предпочетете продуктите на компании с дългогодишен опит. По този начин ще си осигурите качество и дълготрайност на оборудването и ще си спестите постоянното отстраняване на неизправности в близко бъдеще. Едни от водещите производители днес са LOVATO, TOMASETTO, DIGITRONIK и други, които предлагат оборудване за всички модели автомобили, както и за специални превозни средства.
Вече повече от петнадесет години една от най-популярните марки газова уредба за коли е Lovato. Тази италианска марка заема първо място в света по броя на продадените продукти и се слави с несравнимото си качество и достъпните цени. Газовите уредби с марката Lovato са утвърдени като най-безопасните на континента. Редукторите за газови системи с марката Lovato са особено надеждни, тъй като компанията отделя особено внимание на всички компоненти и предлага двугодишна гаранцията на своите продукти и гарантира дълъг живот на вашия автомобил. Компанията дължи своя успех и големия обем продажби на своите проетанти, които следват най-новите технологии и постоянно разработват нови съоръжения.


газови уредби велико търново

EASY FAST LOVATO е модерна технология, отличаваща се с отличен дизайн и добра цена. Новият набор от газови уредби Lovato за автомобили с инжекторен двигател са съобразени със спецификата на работа на газовата система. Електронният блок е проектиран в сътрудничество на LOVATO с водещ производители в областта на електронните системи, а останалите компоненти са изцяло произведени в LOVATO в Италия.
Системата LOVATO EASY FAST е с последователно фазово инжектиране на LPG за двигатели Евро-3 и Евро-4, замислена за 3-х, 4, 6, 8-цилиндрови двигатели, включително турбо двигатели и системи Valvetronic. Интегрирани компоненти за съкращаване на габаритите и намаляване на времето за настройка. По-напредналата, компактна и надеждна електроника, простият и интуитивен интерфейс помагат на потребителя да намали времето за калибриране и притежава всички предимства на модерната газова уредба 4-то поколение.