AutoGas - газови инжекциони
Велико Търново: 0876 994 406 Хасково: 0886 425 912

Газов инжекцион STAG 4 Q-NEXT


QNEXT PLUS  са модерни и компактни контролери  за газов инжекцион с разширени функции, която ви позволява да персонализирате перфектните настройки за автогаз на почти всяка кола.
газов инжекцион stag
 Контролерите са предназначени за автомобили с 4-цилиндрови двигатели с индиректно впръскване на гориво.
Дизайнът на контролера е направен на модерен, високопроизводителен 32-битов микропроцесор, който позволява много добро управление на мотора с автогаз, бърза реакция при различни параметри на мотора и измерване на времето за впръскване на бензин.
Хардуерната платформа предлага много полезни функции, включително възможността за промяна на последователността на впръскване, поддръжка за безжична Bluetooth комуникация и отчитане на оборотите на двигателя въз основа на сигнал от бензиновите инжектори.
Дизайнът позволява добавянето на нови функции и разширения на серията QBOX. Компактният, лек и здрав корпус с ергономично подреждане на функционалните елементи позволява по-бързо и по-лесно окабеляване, както и монтаж във всяка позиция в двигателното отделение. Висококачественият пластмасов материал, използван за корпуса, е изследван според нуждите, като се използват механични якостни, климатични и термични ударни тестове. Той демонстрира висока устойчивост на атмосферни условия. Табелата на корпуса от неръждаема стомана гарантира висока устойчивост на корозия и подчертава уникалния вид на корпуса. 

 Газов инжекционен контролер STAG-4Q-NEXT  се произвежда на базата на най-съвременните технологии и висококачествени компоненти, тествани в лаборатории в Центъра за изследване и развитие на АС в съответствие със световните автомобилни стандарти. Идеалният избор на компоненти и иновативният 32-битов сигнален процесор за контрол на инжектирането с автогаз гарантира прецизно и незабавно дозиране на горивото и подобрява икономичността при шофиране с автогаз. STAG 4 Q NEXT е оптимално решение за модерни двигатели, осигуряващо дълъг живот, безпроблемна работа, безопасност и комфорт.

 STAG QNEXT PLUS предимства:

  • Автодиагностика OBD;
  • Новаторска система за автоадаптация ISA3;
  • Поддръжка за CAN и K-LINE в съответствие с OBD2 / EOBD;
  • Разширени опции за четене на OBD с автоматична корекция на грешки;
 

Иновационната система за автоадаптация ISA3
ISA3 е новаторски подход за автоадаптация , който трябва да бъде направен след определен интервал от време на инжектиране на бензин с някои OBD параметри. 
ISA3 е:
-специална корекция на картата независимо от направените корекции на времето за инжектиране,
-събиране на точно време за инжектиране на бензина на референтната карта, като се отчита температурата на двигателя, 
-разпознаване на затворен и отворен цикъл на ламбда сондата в реално време, 
-визуализация на сигнала на ламбда сондата чрез OBD на превозното средство.
  
Автоадаптация OBD
Автоматичното адаптиране на OBD гарантира впръскване на газ, точно съобразено с условията на работа и натоварване на двигателя. Влияние върху състава на сместа има не само информацията за времето на инжектиране на бензин, но и съответните изменения според текущата корекция на бензиновия компютър.
  
Автоматична корекция на грешки при OBD
Автоматична корекция на грешки при OBD осигурява изтриване на избрани грешки при OBD, без да е необходимо да се свързват външни устройства.
Вграден емулатор на нивото на горивото.