AutoGas - газови инжекциони
Велико Търново: 0876 994 406 Хасково: 0886 425 912

Газов инжекцион STAG 4 Q-BOX BASIC


STAG-4 Q-BOX BASIC е един от първите  контролери  за газов инжекцион от ново поколение за последователно впръскване на автогаз на автомобили, задвижвани от четирицилиндрови двигатели искрово запалване с многоточково впръскване на гориво.
газов инжекцион stag q-box basicДизайнът на компютъра е създаден на модерен, високопроизводителен 32-битов микропроцесор, който позволява много добро управление на двигателя с автогаз, бърза реакция при различни параметри на мотора и измерване на времето за впръскване на бензин. Хардуерната платформа предлага много полезни функции, включително възможността за промяна на последователността на впръскване, поддръжка за безжична Bluetooth комуникация и отчитане на оборотите на двигателя въз основа на сигнал от бензиновите инжектори. Дизайнът позволява добавянето на нови функции и разширения на серията QBOX. Компактният, лек и здрав корпус с ергономично подреждане на функционалните елементи позволява по-бързо и по-лесно окабеляване, както и монтаж във всяка позиция в двигателното отделение. Висококачественият пластмасов материал, използван за корпуса, е изследван според нуждите, като се използват механични якостни, климатични и термични ударни тестове. Той демонстрира висока устойчивост на атмосферни условия. Табелата на корпуса от неръждаема стомана гарантира висока устойчивост на корозия и подчертава уникалния вид на корпуса. 
STAG-4 Q-BOX BASIC се произвежда на базата на най-съвременните технологии и висококачествени компоненти, тествани в лаборатории в Центъра за изследване и развитие на АС в съответствие със световните автомобилни стандарти. Идеалният избор на компоненти и иновативният 32-битов сигнален процесор за контрол на инжектирането с автогаз гарантира прецизно и незабавно дозиране на горивото и подобрява икономичността при шофиране с автогаз. STAG 4 QBOX BASIC е оптимално решение за модерни двигатели, осигуряващо дълъг живот, безпроблемна работа, безопасност и комфорт.

Tехнически характеристики на контролера за газов инжекцион:
 

  • Лек, компактен корпус с директен куплунг, който прави по-бързо инсталирането в двигателното отделение;
  • Място на гнездото на куплунга, позволяващо практически всяка монтажна позиция;
  • Хардуерна платформа, базирана на 32-битов микропроцесор, предназначен за автомобилни решения;
  • Широк диапазон от работни температури (-40 ° C, + 125 ° C);
  • Хардуерни решения за по-добра защита на данните и опции за разширение на контролера;
  • Поддръжка на безжична Bluetooth комуникация;
  • Възможности за само-тестване при самостоятелно задействане на компоненти;
  • По избор възможност за модификация на инжекционната последователност
  • Управление на грешките - запис на стоп кадри;
  • Работа с LED-300, LED-300/400 и LED-400 превключватели;
  • Компоненти, използващи висококачествени лабораторни тествани материали в съответствие с автомобилните стандарти.

 
 
 
Устойчивост на корпуса.

Материалите, използвани за корпуса, гарантират оптимална устойчивост на удар, като запазват ниското тегло. Както материалът, така и формата на корпуса гарантират оптимални функционални свойства на контролера по отношение на топлинните натоварвания в двигателното отделение. Въпреки че корпусът изглежда деликатен, той е в състояние да предпази електронния модул от влага и ударни натоварвания в температурния диапазон от -20° C до 120° C. При нормални условия на експлоатация корпусът не е изложен на постоянна деформация, а само на вибрации, причинени от задвижващата система, и случайни удари от външни източници (пясък, камъни) на пътното платно.

Устойчивост/устойчивост на надраскване

При нормални условия на работа корпусът не е изложен на непрекъснато надраскване с остри предмети. Драскотините могат да повлияят на външния вид, но те не намаляват устойчивостта на параметрите на корпуса.
Гумените и  пластмасови капаци или базовите плочи от неръждаема стомана са устойчиви на корозия.

Херметичност

Корпусът на контролера е конструиран така, че да гарантира запечатване на уреда в съответствие с изискванията на приложимите членове и регламентите на ECE 67.01. Защитата срещу влизане в корпуса е със степен на защита IP54 с включен конектор за захранване. Корпусът е запечатан само с включеното окабеляване (при нормални условия на работа конекторът е включен постоянно). Извитата форма на корпуса е предназначена да компенсира деформациите на корпусните елементи при различни температурни условия в двигателното отделение (термично разширение на корпуса).

Оригинални качества

Висококачествените материали, уникалната и новаторска форма на корпуса и качеството на производствения процес позволяват запазването на високите естетически качества на агрегата. Корпусът на контролера е изработен от модерна висококачествена пластмаса с подобрена устойчивост на удар и здравина при широк температурен диапазон. Основната плоча от неръждаема стомана подчертава уникалния характер на корпуса.