AutoGas - газови инжекциони
Велико Търново: 0876 994 406 Хасково: 0886 425 912

Автогаз - чисто спестяване!


Първите газови системи бяха като всяко младо поколение: те донесоха иновации, динамика и някакъв елемент на непредсказуемост. Днес имаме все повече познания в областта. Годините проучвания, изследвания, експерименти, опити, успехи, тестове, обратна връзка от потребители и механици и лабораторни анализи доведоха до пълна и надеждна газова система. Специалистите, които проектират и проверяват оборудването на STAG, потвърждават, че сигурната електроника е толкова важна в една LPG система, колкото и добре подбраните механични компоненти. Например, когато системата се поддържа в нови автомобили, оборудвани с много електронни устройства за контрол на всички "жизнени" функции. Ако сте щастлив собственик на автомобил и се интересувате от автогаз, трябва да се съсредоточите върху контролера.

Контролерът е най-важният елемент.
Таблата в новите автомобили показват цялата информация за най-важните "жизнени функции". Сърцето на газовата система, което отговаря за правилната работа и сигналите за ECU, е контролерът за автогаз. Неподходящ контролер може да доведе до сериозни проблеми и трудности при използването на системата. Освен това, когато инвестирате в сравнително нова кола, не бихте искали да изпитате каквито и да било неочаквани проблеми, като например съобщения за неизправности, които не съществуват или неправилни индикации на ECU.
Дори и най-добрите актувни устройства - редуктор или инжектор - няма да елиминират риска от странични проблеми, ако контролерът, който вземете, е с лошо качество и доставен от неизвестен производител. Чест проблем може да бъде неправилното посочване на нивото на горивото. Бордовият компютър показва, че бензинът намалява, въпреки че автомобилът работи на газ. Тук идва един интересен факт - информацията за нивото на горивото в съвременните превозни средства не идва от позицията на датчика за поплавъци, а от напълно друг източник, въз основа на времето за отваряне на инжектора, отчетено от ECU.
Това означава, че автомобилът отчита потреблението на бензин, когато работи на алтернативно гориво – газ. Тази грешка може да бъде отстранена само от интелигентен контролер с интелигентен емулатор, който възстановява правилните стойности на индикацията. Не всички контролери са в състояние да направят това.
И сега стигаме до специална зона, наречена Q-поколение STAG. Годините наблюдения и опит ни доведоха до момента, в който продуктите на STAG са установили ново ниво на качество. Днес ние знаем какво трябва да направи новият модел автомобил, за да направи преобразуването на LPG с икономия на гориво 100% рентабилно. Нуждае се от контролер с "Q фактор". Днес знаем от какво се нуждае новият модел автомобил, за да направи преобразуването на LPG 100% рентабилно. И точно това създадохме.
Обхватът на газовото оборудване е много широк. Нашите Q-поколения контролери са нещо, с което можем да се гордеете. Научете повече за истинската гордост на AC S.A.
 
 
 
Не е достатъчно точен контролер?
Достатъчно е. Стандартните STAG контролери са защитили тяхното качество в продължение на години. Те също така се интегрират добре с цялата система, като подпомагат механичните процеси и мотивират системите за управление на всяка кола. В крайна сметка STAG е марка, която стои за качество. Въпреки това, съществуват малки неща, някои оперативни аспекти на система за автогаз, които определено ви привличат повече към "Q фактор".
 
"Q фактор" - какви са ползите?
Q-поколението на STAG е ново поколение контролери, което произлиза от опита от предишните поколения. Q-поколението не само елиминира грешките на предшествениците и съдържа всички възможни системни актуализации. Q-поколението е една стъпка пред другите проекти, то прогнозира проблемите и нуждите на бъдещите поколения автомобилни ECU. То е цялостен набор от функции, много по-напред от времето си. Q-поколението на STAG включва контролери, съобразени с футуристичните мечти, които не сме си представяли досега. Интелигентността й ще бъде оценена само от опитни и взискателни потребители. Това е най-високото ниво на качество, до което сме постигали досега.
Автомобилите, захранвани с автогаз, постепенно предизвикват индикации в ECU, което води до проблеми със зареждането с бензин. ECU съобщава за проблем с лампата за неизправност на двигателя, която периодично светва. Въпреки това, тъй като автомобилът не показва никакви други проблеми на този етап, потребителите често игнорират това. Когато лампата свети през цялото време и двигателят стартира работи само на автогаз. Редовен контролер поддържа системата по нормален начин, но в дългосрочен план ще е необходима механична намеса и сериозни ремонти на цялата система. Редовните контролери не се справят с промяната на параметрите на други единици - инжекторите, редуктора или в крайна сметка на двигателя. Как Q-поколението се справя с това?
Една от основните функции, възложени на Q-поколението като стандарт, е автоадаптацията. Тази функция е алгоритъм, съхраняван в контролера, за да се коригират параметрите на газовия инжектор, така че работата им винаги да се регулира с различни параметри на работещия двигател и рискът от грешки да се сведе до минимум. Автоадаптацията е предимство на серията QBOX, QNEXT и QMAX - т.е. независимо от категорията, всички контролери с "Q фактор" осигуряват професионална, модерна и ефективна поддръжка за всяка операционна система в леките автомобили и други превозни средства. Подготвената от STAG електроника на това ниво представлява марка Premium, предназначена за потребители, които предпочитат лукс, комфорт и добро съотношение цена-качество.
 
Q-поколение - задължително!
Q-поколението е проектирано за двигатели с индиректно впръскване на бензин, така че целевият пазар включва нови модели от линията Premium. AC S.A. разработи своите "Q" контролери за специални клиенти; Ето защо продуктът е уникален. Като най-добър продукт, конфигуриран за най-стабилните двигатели, контролерите STAG на Q-поколението са снабдени със система за автоадаптация на OBD и интелигентна система ISA3. Използването на най-новите електронни решения ни позволи да реализираме функцията за автоматично анулиране на избрани грешки - което ефективно предпазва електрониката от възможни повреди. Вече на етапа на програмиране, Q-поколение контролери са покорни на потребителя или монтажника. STAG, като специалист в грижата за всеки детайл, проектира Q-поколението като контролери, които са изключително лесни за инсталиране и бързи за калибриране - което е очевидна полза за всички монтажници. Интелигентността на контролера позволява настройка на функционалния панел чрез активиране или деактивиране на избраните функции. Повечето от тях не са постоянни, което прави контролера конфигурируемо устройство, което позволява пълна интеграция на функциите с предпочитанията на даден автомобил.
Стандартните автогазови контролери са „един размер подходящ за всички“, което на практика означава постоянни алгоритми, които не могат да бъдат променяни или коригирани по никакъв начин. Разбира се, универсалният характер е добър - тъй като позволява инсталирането на голям обем в един и същ модел в много различни автомобили и LPG системи. Въпреки това напредъкът доведе до нови нужди и неуспехи, които често се откриват веднага след инсталирането на системата, по време на работа, не могат да бъдат елиминирани или коригирани, поради това го считаме за полза - т.е. гореспоменатата универсалност. Q-поколението проявява гъвкавост и индивидуалност, произтичащи от възможността да се променят алгоритмите на блока. Това дава значително конкурентно предимство и наистина излиза извън рамките на познатите досега устройства.
Индивидуалността също е метод за инсталиране на контролера. QBOX конекторът е разположен перпендикулярно на корпуса, а QNEXT - успоредно на корпуса. Това отваря нови възможности за автомобили с ограничено пространство под капака за допълнително оборудване, като същевременно осигурява необходимите естетически качества, което е характерно за всички контролери STAG.
Освен това Q-поколението предлага цяла гама от функции за подпомагане на системата и потребителите. Тези контролери не са свързани към превключвателя на запалването или оборотомера - което определено опростява работата на монтажника. Кабелът, насочен към кабината, съдържа три проводника - не пет, както в стандартните контролери. По-малкото жици очевидно означава и по-малко работа, по-малък риск от грешки, и като резултат – по-малка вероятност за повреди, причинени от грешки в инсталацията в бъдеще. Продуктите "Q" са покрити с 5-годишна гаранция. Гарантираното качество на STAG е достатъчно доказателство, но все пак компанията полага всички усилия, за да включи и пакет от допълнителни функции в тази изключителна линия на контролерите.
Препоръчва се инсталирането на автогазови системи в надеждни сервизи, за предпочитане такива, които са квалифицирани от производителя на автогазовата система. Това осигурява сигурност за качеството на инсталацията и отличното познаване на контролерите. Отличен пример е мрежата на STAG Authorised Service Points в Полша, където производителят е толкова сигурен в качеството на инсталацията, че гаранцията покрива цялата страна и може да бъде удължена до 8 години.
Добре дошли в света на Q-поколението. Това е свят на най-новите технологии, които работят за вашия комфорт, лукс и безопасност, въпреки че обикновено са невидими.
Не приемайте нашата дума за даденост - проверете го сами и ни дайте най-доброто си мнение, използвайки системата, базирана на Q-поколение STAG контролер. Ще бъде удоволствие за вас!